DISSENY
pre press

Desenvolupem i li donem forma a la imatge i comunicació del teu projecte, des de l’inici fins a la seva producció final


Tenim els professionals i mitjans tècnics adequats per realitzar els teus projectes gràfics en qualsevol format


Posem al teu abast donar a conèixer els teus projectes arreu del món de manera dinàmica i interactiva


Amb un bon disseny comencem a donar forma i comunicar de manera creativa, atractiva i eficaç “la teva idea”, no solament en paper com s'ha fet fins no fa gaire, recolzant-nos en les noves tecnologies posem al teu abast la possibilitat de comunicar i publicar els productes arreu del món, de manera dinàmica i interactiva.
El procés implica un necessari grau de professionalitat i una sofisticació de mitjans, dels quals ens encarreguem nosaltres, per a que a tu et resulti el més fàcil possible.
 
impressió
press

Sistema d'impressió per a grans tirades, edicions de llibres, revistes, catàlegs ... Permet utilitzar una gran varietat de papers amb una immillorable reproducció dels originals.


Ideal per a tirades a mida, permet personalitzar cada full imprès i a la vegada realitzar tots els canvis necessaris durant la seva producció gairebé a l'instant.


Aquest sistema ens permet realitzar impressions en una gran varietat de materials per a comunicacions i presentacions als punts de venda, fires o accions d'empresa.


Imprimir en òfset o en digital, dependrà de les característiques o necessitats de cada feina.
L'òfset ens deixa escollir entre una gran varietat de materials i imprimir quantitats importants del producte que necessitem.
La impressió digital és ideal per fer petits tiratges a mida, amb l'estalvi econòmic i de temps que això implica.  Permet la impressió de dades variables en cada full imprès.
La impressió digital en gran format permet imprimir sobre múltiples superfícies, ideal per a punts de venda, fires o accions d'empresa.
Acabats
post press

Plegat, grapat, cosit, encolat, wire-o, espiral... són algunes de les formes que disposem pels acabats del seu producte.


El final d’una producció en arts gràfiques a vegades requereix d’una actuació personalitzada que nosaltres l’oferim.


Estudiem els envasos i contenidors per a la presentació dels seus productes i ens ocupem de la seva producció.


L’acabat de manera espectacular i llaminera no vol dir solucions merament decoratives, també d’una aplicació pràctica, tant en material publicitari, línies comercials, PLV, displays, personalització, multi-trameses... Així com la manipulació del producte i el seu lliurament a l’usuari final.
La qualitat i una bona realització de tots els acabats és el secret d’una bona presentació de qualsevol producte, donant-li un valor afegit.
T'oferim acabats i pressupostos a la mida de les teves necessitats.

Contacte

konekto@konekto.cat
+34 934 740 542
Edifici Filatures, 2 - 2
Parc Empr. Colònia Güell.
08690 Santa Coloma de Cervelló (BARCELONA)